.

.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ των μικροαστών προ των θυρών


Η Νέα Τάξη καταστρέφει τα σωσίβια του καπιταλισμού: Τη μικροαστική τάξη, την κοινωνική ρίζα του ακραίου και χυδαίου ατομισμού.
Η κυρίαρχη μάζα των μικροαστών αποτέλεσε τη βάση διάλυσης του «συλλογικού ανθρώπου» και τη μετατροπή του σε «άτομο»: Το θεμέλιο της αποθέωσης του «εγώ».

Αυτή η «κοινωνική βάση» καταστρέφεται και εξέγερσή της θα είναι από τις πλέον άγριες στην ιστορία, ακριβώς γιατί δεν θα έχουν να χάσουν πλέον ΤΙΠΟΤΑ…

Αυτή η ΕΞΕΓΕΡΣΗ των μικροαστών θα τους οδηγήσει στο «συλλογικό είναι», σε δυναμικό συντελεστή ανασυγκρότησης του «ομαδικού ανθρώπου». Έτσι οι μικροαστοί από «παράγοντας» διάλυσης του «ομαδικού ανθρώπου» θα μεταλλαχτούν σε επαναστατικό «παράγοντα» ανασυγκρότησης του «ομαδικού ανθρώπου».
Αύριο θα αναλύσουμε διεξοδικά το ζήτημα. Τώρα ένα καλό κείμενο που θίγει, κάπως, αυτό το ζήτημα.
Το πήραμε από ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗ



Να γίνει έλεγχος δείκτη νοημοσύνης στους βουλευτές



Αφού τα κάνουν όλα καλά και όμορφα και λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων του λαού, γιατί φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους;

Η αντίδραση της οργής που σιγοβράζει δεν θα είναι οργανωμένη άρα ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη αλλά ανεξέλεγκτη. Αυτό τους φοβίζει


Να κατέβει στη πορεία κάποιος γιατί; Για τους πολιτικούς; για την πέμπτη φάλαγγα τους συνδικαλιστές; Σήμερα δεν κουνιόταν τίποτα. Στο Δημόσιο η συμμετοχή ήταν καθολική μαγαζιά ήταν κλειστά και γα πρώτη φορά ακόμα και ιδιωτικοί υπάλληλοι είτε λόγω ΜΜΜ είτε λόγω της απερχόμενης λαίλαπας δεν κινήθηκαν.

Αν κάποιοι πολιτικοί χαίρονται για την πορεία ας βγει π.χ. να περπατήσει ο κύριος Λοβέρδος στο Περιστέρι ή στο Πέραμα, ας πάει ο κύριος Κουτρουμάνης στα Καλάβρυτα ή ας περπατήσει στη Σταδίου ο κύριος Παπακωνσταντίνου.

Η σπίθα που θα πυροδοτήσει την συσσωρευμένη οργή λείπει που μπορεί να είναι οποιαδήποτε κίνηση ή ερέθισμα

.
Τον Οκτώβριο
που δεν θα βγαίνει η σούμα μιλάμε. Το 2011 με την νέα αύξηση του ΦΠΑ το συζητάμε.

Οταν αρχίσουν οι ατομικές συμβάσεις, όταν η ανεργία διπλασιαστεί, όταν ο μισθός θα φτάνει μόνο για το ΦΠΑ των λογαριασμών των ΔΕΚΟ, θα δούμε... γιατί αυτό που συντελείται στην κοινωνία είναι η εκ βάθρων καταστροφή και εκθεμελίωση κάθε δικλείδας ασφαλείας.

Τα μεσαία στρώματα υποβιβάζονται και οι από κάτω μετατρέπονται σε δουλοπάροικους από Τσολάκογλου και Πεταίν της τρόικας.

· 5.2% ο πληθωρισμός
· 25% κάτω οι αποδοχές
· 11% η ανεργία
· 16.000 μικρομεσαίοι έκλεισαν
· Το κόστος διαβίωσης +10% με αλλεπάλληλες αυξήσεις μόνο σε φόρους
· Τέρμα συλλογικές συμβάσεις μειώσεις σε αποζημιώσεις και επίδομα ανεργίας
· Ο μόνος που μπαίνει στα μαγαζιά είναι οι μύγες.
· Δουλειά 40 χρόνων με ανταπόδοση 500 – 1400 €
· Δουλειά με 500 € καθαρά


Ας βλέπει λοιπόν σε λίγο ο καθένας να δουλεύει το παιδί του για 500 € να ζει ο απόμαχος γονιός με άλλα τόσα…

Η σπίθα που θα βάλει τη φωτιά λείπει... Μόνο αυτή...


Αν το θέλετε και κοινωνικά μετρήστε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τις εκρήξεις παραβατικής συμπεριφοράς και μετρήστε νεκρούς, τις συγκρούσεις, τους βανδαλισμούς, τους εμπρησμούς, τις επιθέσεις και θα δούμε όλοι τι έρχεται...

Ιθαγενής

http://resaltomag.blogspot.com/2010/07/blog-post_2154.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )