.

.

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ"-ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελεύθερος",«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε χθεσινές δηλώσεις του επεσήμανε την επιτακτική ανάγκη να γίνει αντικείμενο επανεξέτασης η διαδικασία και η μέθοδος των Εξεταστικών Επιτροπών υπογραμμίζοντας ότι «καμία φορά το μικρό υπονομεύει το μεγάλο».

«Ωστόσο αναφερόμενος στις υποθέσεις με πρωταγωνιστές πολιτικούς που απασχολούν την κοινή γνώμη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επέμενε στην πολιτική πλευρά του ζητήματος και όχι στην ποινική. Για την υπόθεση του Βατοπαιδίου είπε ότι: «δεν έχουμε απόδειξη δωροδοκίας αλλά απόδειξη λανθασμένης εκτίμησης».

«Εξάλλου ο Ευάγγελος Βενιζέλος έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να θεωρούνται όλοι οι πολιτικοί συλλήβδην ύποπτοι για παράνομο πλουτισμό... και οι νυν Υπουργοί ως υποψήφιοι εγκληματίες ενώ πρότεινε: «τα πόθεν έσχες των πολιτικών να είναι προσβάσιμα σε όλους μέσω του διαδικτύου».


ΠΗΓΗ.

ΕΜΕΙΣ,ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ":ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ!
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (Μ'ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ)!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ,ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΕΡΕΥΝΩΝ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ Η ΚΥΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ"!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ,ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ "ΒΑΛΤΟΠΕΔΙΟ" ΚΑΙ "Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ"),ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ:ΔΙΑΣΥΡΑΝΕ ΑΞΙΕΣ,ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ,ΣΠΙΛΩΣΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΟ...ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ,ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!

ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ:ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΕΘΑΨΑΝ" ΤΟ ΘΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/06/blog-post_04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )