.

.

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Τί και γιατί μας ταϊζουν;


Πολλές φορές ακούμε πως κάποιος ανάμεσά μας έχει καρκίνο!
Γιατί άραγε?
Φταίει το τσιγάρο?
Μα... δεν κάπνιζε!
Φταίει το κινητό?
Μα,... βγαίνουν "επιστήμονες" και λένε πως δεν προκαλούν καρκίνους!

Τότε στην Αμερική γιατί οι περισσότερες συσκευές βγαίνουν με εξωτερικές κεραίες?

Καθημερινά διαβάζω για ψεκασμούς πόλεων, βγαίνουν κάποιοι και λένε διάφορα! Δοκιμάζουν κάτι σε λαούς εκ του ασφαλούς? Ισως! Κι όμως θεωρώ πως με όσα διαβάζω κατά καιρούς δεν είναι τα μόνα παράξενα!

Κάποιοι μιλάνε για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων! Δεν έχω τις γνώσεις να αναλύσω το θέμα, ας δοκιμάσετε και εσείς να βρείτε πόσο παλιό θέμα είναι και πόσα "τρελά γράφονται" για αυτό το θέμα, τα περισσότερο μου φαίνονται λογικά και εξελίξιμα! Κάτι που αναφέρουν είναι για έλεγχο γεννήσεων, πως πρέπει να λιγοστέψει ο πληθυσμός της Γης!

Εκεί στέκομαι σήμερα με αυτό το θέμα!

Πώς μπορεί να λιγοστέψει ο πληθυσμός της Γης?
Ουσιαστικά εύκολα, αν προσέξουμε τί γίνεται παγκόσμια! Πχ Ακούμε για πολέμους! Ως γνωστό, ο πόλεμος έχει θύματα, έχει όμως και μεγάλες μπίζνες για αυτούς που θα αναλάβουν να ξαναφτιάξουν τις χώρες που έχουν καταστραφεί!
Θα έχουν μετά λόγο στη διοίκηση των πόρων, θα έχουν πουλήσει όπλα, θα έχουν πουλήσει φάρμακα, θα έχουν κάνει πολλά πειράματα σε ανθρώπους!
Αρα, δεν υπάρχει λόγος ο Πόλεμος να μη γίνεται, είναι πολλά τα φράγκα και δεν μοιράζονται ούτε αγνοούνται από πολλούς!

Το τσιγάρο έχει μέσα μέχρι και Βενζόλιο! Γιατί αφήνουν να μας βάζουν μέσα φάρμακα και δηλητήρια να εμπνεύσουμε? Μάλλον γιατί αν προσέξουμε λίγοι είναι αυτοί που κινούν τα νήματα που έχουν ακουμπήσει το τσιγάρο! Τυχαίο άραγε? Το σίγουρο είναι πως ξέρουμε πως το τσιγάρο θα σκοτώσει το 1/3 των καπνιστών και εμείς ελπίζουμε πως θα είμαστε από τους "τυχερούς" που δεν θα πάθουμε τίποτα! Πολλή διαφήμιση είχε γίνει για να καπνίζει ο κόσμος, χαρακτηριστικό είναι και η προσπάθεια να πείσουν πως η "δυναμική" γυναίκα και ίση προς τον άντρα καπνίζει! Γιατί δεν κάνουν το τσιγάρο όπως παλιά που είχε μόνο καπνό και καθόλου χημικά? Ετσι θα "φύγει" πολλής κόσμος και κοσμάκης, με τη διαφήμιση που γίνεται τώρα ξέρουμε πως θα πεθάνουμε οι καπνιστές, δεν κάνουν τίποτα οι κυβερνήσεις για να στρώσουν τη ποιότητα, απλά μετά μας λένε, πως ό,τι παθαίνουμε το ξέραμε γιατί απλά καπνίζαμε! Το ότι επιτρέπουν οι κυβερνήσεις τα χημικά κάτι παράξενο μου αφήνει...

Αλλος τρόπος για να λιγοστέψει ο πληθυσμός, είναι η Πείνα! Ας πεινάς, σιγά να μη μπορείς να κάνεις παιδιά, άλλωστε όταν δεις το παιδί να να πεθαίνει από τη πείνα, πώς να σου πάει καρδιά να κάνεις άλλο? Πιστεύετε πως δεν μπορούσαμε εμείς οι άνθρωποι να σταματήσουμε τη πείνα στην Αφρική? Εύκολα πια, αλλά σκασίλα μας! Πιστεύετε πως αν στείλει η θείτσα από την Ελλάδα φασόλια σε διάφορες οργανώσεις καλής θέλησης θα λύσει το πρόβλημα? Αρα, θα ναυλώσουν ολόκληρο αεροπλάνο, θα χαλάσουν τόσα καύσιμα και αμοιβές σε πλήρωμα για να τους στείλουμε ζάχαρη και φασόλια? Είναι πιο οικονομική λύση? Μπα, απλά έτσι φαίνεται πως ενώ προσπαθούμε (!) δεν γίνεται τίποτα για αυτούς τους άμοιρους ανθρώπους, άρα πρέπει να πάρουμε και άλλα μέτρα, και άλλες "επιδοτήσεις" για να μη πεθαίνει ο κόσμος! Αποδεδειγμένα και πολλές φορές ειπωμένα, το 20% το πολύ από αυτά τα χρήματα που μαζεύονται για ανθρωπιστικούς σκοπούς πηγαίνουν στο προορισμό τους, τα υπόλοιπα πηγαίνουν σε γνωστές τσέπες ή σε γκαλά και δεξιώσεις!

Τί έγινε με το AIDS? Ακόμα να βρεθεί το αντίδοτο? Γιατί πολλοί λένε πως είναι εργαστηριακός ιος? Αν δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικό δεν θα κολλήσεις από το AIDS, αλλά δεν θα κάνεις και περισσότερα παιδιά! Τυχαίο είναι πάλι πως βγήκε στην Αφρική αυτός ο ιος, εκεί που γεννοβολούσαν σαν τα κουνέλια? Εκεί που πέφτουν τεράστιες επιδοτήσεις για να φάει ο κόσμος ένα κομμάτι ψωμί? Τώρα, όλοι σκεφτόμαστε το AIDS, άρα κόβονται και πολλές ανεπιθύμητες γέννες!

Μας έμαθαν πια "τους Ευρωπαίους" να έχουμε όσα παιδιά μπορούμε να θρέψουμε, άρα λίγα, αφού πια δεν φτάνει ο μισθός μας για να ζήσουμε εμείς! Λες και πριν από 50 χρόνια, τα παιδιά πέθαιναν από τη πείνα, αλλά πια φαίνεται λογικό να κάνουμε δύο άτομα μόνο ένα παιδί! Πόση δόση αλήθειας υπάρχει όμως? Πρίν από 50 χρόνια γιατί η κάθε ελληνική οικογένεια είχε 5 παιδιά και τώρα όχι? Είναι απλά πληροφορίες και κατευθύνσεις για να μη κάνουμε άλλα παιδιά και όχι πραγματική μας βούληση...

Τα τρόφιμα πια είναι χωρισμένα σε δύο ποιότητες, σε αυτά που καταναλώνεις για να ζήσεις και άλλα για να πάθεις καρκίνο ή να αρρωστήσεις με το παραμικρό! Κάποτε ξέραμε πως και οι πατάτες είχαν ποιότητα (ΑΑΑ, ΑΑ κλπ), πως μπορούσες να φας απ' ευθείας από το μποστάνι, να φας από το δέντρο τη τροφή χωρίς προβλήματα! Τώρα τί έχουμε? Τις ακριβές τροφές για λίγους που πια λέγονται "βιολογικές" και άλλες για τους πολλούς, τους εργάτες που λέγονται (!) δεν ξέρω, πράγματι δεν ξέρω πως λέγονται αυτές οι τροφές που δεν έχουν φάρμακα και είναι θεωρητικά όπως είχε προβλέψει η Μητέρα Φύση! Εσείς ξέρετε πώς λέγονται?

Βλέποντας λοιπόν διάφορες "αλήθειες" σταμάτησα και επεξεργάστηκα τις πληροφορίες που βρήκα στο youtube με όνομα "Esoteric Agenda - Greek Subtitles"! Για δείτε το, λέει πολλά πράγματα που μάλλον έχουν βάση!

Πχ. Η Επιτροπή Διατροφικού Κώδικα διοικείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας.

Το 1994 ο Κώδικας, χωρίς καμία ανακοίνωση σε όλη την Αμερική ανακήρυξε τα θρεπτικά στοιχεία σε τοξίνες!

Κατά το Κώδικα, κάθε αγελάδα στον πλανήτη που παράγει γάλα θα πρέπει να της χορηγηθεί η αυξητική ανασυνδυασμένη ορμόνη της Monsato.

Επιπλέον κάθε ζώο στο πλανήτη που προορίζεται για τροφή πρέπει να του χορηγούνται υποκλινικά αντιβιοτικά και πρέπει να του χορηγούνται εξωγενείς αυξητικές ορμόνες!

Αν κάνετε τις πράξεις, κατά τις προβλέψεις του Οργανισμού Φαρμάκων, Οργανισμού Τροφίμων, τις επιδημιολογικές προβλέψεις, υπολογίζουν πως μόνο από τις βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, μόνο από τις κατευθυντήριες γραμμές θα έχει ως αποτέλεσμα, το ελάχιστο 3 δισεκατομμύρια θανάτους!

Το ένα δις από απλή λιμοκτονία, αυτοί που θα πεθάνουν δεν είναι ιδιαίτερα "οικονομικοί επιτυχημένοι" όπως το εννοούν οι οργανισμοί.

Τα άλλα δύο δις θα πεθάνουν από τις αναπόφευκτες ασθένειες του υποσιτισμού! Ποιοί θα ζήσουν?

Πιθανότατα αυτοί που θα είναι πλούσιοι αρκετά ισχυροί αρκετά που θα έχουν δικούς τους προμηθευτές καθαρής τροφής και θρεπτικών στοιχείων!

Τί είναι το Φθόριο που έχουμε στο νεράκι που πίνουμε?
Είναι γνωστό πως έχει τρομακτικές επιπτώσεις στο καρκίνο των οστών, προβλήματα αρθρώσεων, αδυναμία οστών, πτώση οιστρογόνων και τεστοστερόνης, ενώ οδοντική φθορίωση που είναι κιτρίνισμα και διάβρωση του σμάλτου! Δεν θα ήταν πιο λογικό λοιπόν να εμπλουτίζουν το δημόσιο νερό με βιταμίνες παρά από το να φθοριώνουν? Ενα από τα σημαντικά θέματα είναι πως οι Ρώσοι έκαναν 3 πειράματα σε ανθρώπους που ζούσαν στα Γκούλαγκ, και ένα από αυτά τα 3 ήταν η φθορίωση του νερού! Γιατί? Αν φθοριώσεις το νερό, ο κόσμος δεν θα είναι τόσο επιθετικός, όσο θα ήταν! Αλλη ερώτηση: Ποιό είναι το ενεργό συστατικό του Πρόζακ? Φαντάζεστε τί εννοώ... είναι μία ένωση φθορίου!

Ξέρουμε τί είναι πραγματικά η Ασπαράμη που συναντάμε παντού?
Είναι το τεχνιτό γλυκαντικό προϊόν που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε προϊόν με λίγη ζάχαρη ή χωρίς ζάχαρη στην αγορά! Αποτελείται από 3 πράγματα, μεθανόλη η οποία φυσικά προκαλεί τύφλωση, ασπαρτικό οξύ και φαινυλαλανίνη άρα δύο δηλητήρια, που το ασπαρτικό οξύ προκαλεί εγκεφαλικές βλάβες, αυτό ήταν γνωστό πίσω στη δεκαετία του 70! Η μεθανόλη προκαλεί τύφλωση, η φαινυλαλανίνη κάθεται στον εγκέφαλο και σε μεγάλες δόσεις προκαλεί τραύμα. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων εξέδωσαν τις 92 παρενέργειες της ασπαρτάμης... και οι παρενέργειες είναι εξαιρετικά σοβαρές.

Λέτε πως οι καρκίνοι εντέλει είναι απλά τυχαίο περιστατικό? Ξανασκεφτείτε το και δώστε βάση σε αυτά που γράφω, και βγάλτε εσείς τα δικά σας συμπεράσματα! Οταν πήγα σε οικολογικό super market και είδα πώς είναι το οικολογικό κρέας έμεινα παξιμάδι, δεν έχει καμία σχέση

με αυτό που τόσο καιρό τρεφόμαστε...

http://santo-rinios.blogspot.com/2010/06/blog-post_1374.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )