.

.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Τι λεν οι Ισπανοί για την ΛΕΣΧΗ BILDERBERG

http://seeker401.files.wordpress.com/2009/05/bilderberg.jpg

Ανεπίσημα αλλά πιθανότατα η λέσχη Bilderberg συνεδριάζει φέτος στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα σε μια περιοχή της Καταλωνίας, το Sitges λίγο έξω από την Βαρκελώνη.


Για όσους δεν έχετε πάει, το Sitges είναι μία περιοχή όπου ζει ιδιαίτερα πλούσιος κόσμος και γίνονται πάρα πολλά πάρτυ, και επίσης έχει μεγάλη gay-lesbian κτλ κοινότητα.


Δεν ξέρω γιατί διάλεξαν να το κλείσουν εκεί και αν όντως είναι εκεί αυτή την ώρα αλλά όλα τα δεδομένα οδηγούν εκεί….


Αρχικά αν πάμε στο site του ξενοδοχείου (http://www.dolce-sitges-hotel.com), στην διαθεσιμότητα δείχνει ότι για τις μέρες που υποτίθεται ότι θα συνεδριάζει εκεί η λέσχη, αλλά και για τις αμέσως επόμενες, δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια!


Ο ισπανικός τύπος γράφει ξεκάθαρα για τη συνάντηση!!! Τα δικά μας μέσα γιατί κάνουν μόκο;;;


Η εφημερίδα της καταλωνίας (El Periódico de Catalunya) γράφει:


Η Λέσχη Bilderberg ενοχλεί τους γείτονες! Στην φώτο του άρθρου φαίνονται τα φορτηγάκια ασφαλείας. Το άρθρο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η λέσχη γκολφ που βρίσκεται κοντά θα παραμείνει κλειστή το σάββατο γιατί θα βρίσκονται εκεί οι "συνεδριάζοντες", και επίσης θα κλείσει και η μεγάλη θερινή ντίσκο της περιοχής, για να μην τους ενοχλεί....

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι στο Sitges τις τελευταίες μέρες βρίσκονται εκατοντάδες πράκτορες, οι οποίοι φυλάν την περιοχή και τους έχουν ενημερώσει να μην φοβηθούν αν δουν πολλούς άνδρες μαζεμένους στις τριγύρω περιοχές μιας και θα ανήκουν στα σώματα ασφαλείας και θα αποτρέψουν τυχόν ενοχλήσεις. Επίσης τους ενημέρωσαν να μην κατευθύνουν οποιουδήποτε τύπου κάμερα προς το ξενοδοχείο γιατί θα κατασχεθεί! Τέλος αυτές τις μέρες δεν μπορούν να καλέσουν οποιονδήποτε στο σπίτι τους αφού και οι ίδιοι για να περνάν με το αμάξι θα πρέπει να δίνουν άδεια και ταυτότητα!!!


Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ισπανίας η El Pais γράφει:


H λέσχη Bildeberg συνεδριάζει από σήμερα στο Sitges. Την συνάντηση θα παρακολουθήσει και η Ελληνίδα Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, όπως και ο πρωθυπουργός Θαπατέρο. Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το γεγονός δεν μπορούν να πλησιάσουν σε ακτίνα μικρότερη των 500 μέτρων. Συνεχίζει λέγοντας και αυτή ότι οι γείτονες δεν μπορούν να δεχτούν επισκέψεις ενώ και οι ίδιοι θα πρέπει να πιστοποιούν την ταυτότητα τους, και ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν κάμερες, ενώ επίσης αναφέρει ότι μέσα από το ξενοδοχείο δεν μπορούν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να αρνηθούν την παρουσία προσώπων σε αυτό, τις μέρες της συνεδρίασης.


H εφημερίδα El Mundo πάει ακόμα παραπέρα και δημοσιεύει και φωτογραφία με έλεγχο από πράκτορα, σε κάτοικο της περιοχής:


Και οι αναφορές συνεχίζονται σε πάρα πολλά ακόμα ενημερωτικά site!


Τέλος στη Λέσχη Bilderberg αφιέρωσε χθες τον μονόλογο του ο διασημότερος κωμικός της ισπανικής τηλεόρασης (παίζει να παίρνουν ιδέες από κει και οι δικοί μας...) ο Buenafuente. Το video μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ (για όποιον ξέρει ισπανικά), ενώ παρακάτω μεταφράζω τα επίμαχα (γιατί λέει και πολλά που μόνο αν ζεις στην Ισπανία έχουν πλάκα και τα πιάνεις)

  • Αύριο αρχίζει η ετήσια συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ξέρετε τι είναι; Είναι μια ομάδα όπου συναντιούνται τα άτομα με την μεγαλύτερη επιροή και το περισσότερο χρήμα στον κόσμο. Άτομα τόσο πλούσια που θα μπορούσαν να ζήσουν σε ένα σπίτι φτιαγμένο από ferrero rocher! ;)
  • Κάποιοι λένε ότι σε αυτές τις συναντήσεις αποφασίζεται το τι θα συμβεί στον κόσμο, η Γρίππη Α, η άνοδος του πετρελαίου......
  • Άλλοι σημαντικοί Ισπανοί (πέραν του Θαπατέρου) που παρακολουθούν τη συνάντηση είναι η Βασίλισσα Σοφία, ο ιδρυτής της El Pais, η κόρη του ιδρυτή της μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας της Ισπανίας κτλ...
  • Καταλαβαίνεις ότι είσαι σε μία συνάντηση με άτομα με επιρροή όταν για να σπάσεις τον πάγο ρωτάς "ποιος θα πάρει το champions league" και σου απαντάν: "ποιος θέλεις να το πάρει;;" ;))
  • Δεν ξέρουμε σίγουρα ποιος διευθύνει αυτή την λέσχη. Κάποιοι λεν ότι την διευθυνει ο πολυεκατομμυριουχος 95χρονος Ροκφελερ
  • Εγώ δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα... αν η Λέσχη Μπιλντεμπεργκ είχε τόση δύναμη εγώ δεν θα μπορούσα να τελειώσω αυτό το μονόλογο λέγοντας τι πραγματικά πιστεύω για.... (ένας συνεργάτης του φέρνει "και καλά" ένα χαρτί... το διαβάζει και συνεχίζει...) για... για αυτό το σύλλογο καταπληκτικών ατόμων!! ;)
Για να κλείσω με το θέμα... όλα αυτά μάλλον δείχνουν ότι τόση κουβέντα δεν γίνεται για το τίποτα....

http://thessaloniki-barcelona.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )