.

.

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Καταργείται το πασχαλινό γλέντι στα στρατόπεδα


Η εθνομηδενιστική καμπάνια της κυβέρνησης συνεχίζεται απτόητη, με γοργούς ρυθμούς και χωρίς να δέχεται κάποια σοβαρή πολιτική αντίσταση. Αφαίρεσαν την λέξη "Εθνική" από τον τίτλο του υπουργείου Παιδείας. Αντί για "εθνική" έβαλαν Δραγώνα δίχως η τελευταία να διαθέτει αναγνωρισμένο τίτλο βασικών σπουδών. Κατήργησαν το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Κατήργησαν τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στις πρεσβείες και τις διπλωματικές αποστολές.

Κατήργησαν τη συμμετοχή τεθωρακισμένων και αεροσκαφών στις παρελάσεις επί τη ευκαιρία των εθνικών εορτών.

Η Eurovision συνεχίζει ακάθεκτη. Ταυτόχρονα επιτίθενται στο εισόδημα και τον τρόπο ζωής του ελληνικού λαού με βροχή αντιλαϊκών μέτρων. Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει με σπριντ την παράδοση που ξεκίνησε ο Κώστας Σημίτης: επίθεση στο έθνος και τον λαό. Τους κομματικούς κραδασμούς θα απορροφήσει το "μαξιλάρι" των αναρίθμητων ελληνοποιήσεων που θα αποκτήσουν ιθαγένεια και -πάνω απ' όλα- δικαίωμα ψήφου. Ο ΓΑΠ αλλάζει λαό, αν δεν το έχουμε αντιληφθεί. Τώρα καταργεί και τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα στα στρατόπεδα. Συντόμως και το ίδιο το Πάσχα. Επείγει μια Ανάσταση για την Ελλάδα.

Γράφουν τα Νέα στη διαδικτυακή τους έκδοση:


Τέρμα και ο «χακί» οβελίας

Κόβεται από φέτος για λόγους οικονομίας το ομαδικό γλέντι της Κυριακής του Πάσχα στις στρατιωτικές μονάδες, με οβελίες σε... παράταξη και πολλούς προσκεκλημένους!

Απόφαση που δημοσιοποιήθηκε χθες από το ΓΕΕΘΑ ορίζει ότι από φέτος και στο εξής ο εορτασμός του Πάσχα θα πραγματοποιείται με παράθεση εορταστικού γεύματος στο προσωπικό που είναι υπηρεσία. Στο γεύμα μπορούν να προσκληθούν και τα μέλη των οικογενειών του προσωπικού που έχει υπηρεσία, ενώ θα συμμετέχει και η διοίκηση της κάθε μονάδας.

Μέχρι τώρα, σε κάθε κεντρική μονάδα μιας περιοχής γινόταν ευρεία εκδήλωση με όλο το προσωπικό, προσκεκλημένους, ομαδικό ψήσιμο αρνιών και παράθεση γεύματος σε όλους. Μάλιστα, σε μία μονάδα ανά κλάδο _ κυρίως στην Αττική _ γινόταν αντίστοιχη επίσημη εκδήλωση την οποία επισκεπτόταν η πολιτική ηγεσία του τόπου. Για φέτος είχε οριστεί η κεντρική εκδήλωση να γίνει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Πέραν του κόστους, μέτρησε και η αποφυγή πρόσθετης καταπόνησης του προσωπικού για αρκετές ημέρες.

(Στην πασχαλινή φωτογραφία ο κ. Παπανδρέου με την μοιραία πρόεδρο της Βουλής κ. Μπενάκη που ανακοίνωσε στον Κάρολο Παπούλια τον... περιορισμό των συνόρων, της εθνικής κυριαρχίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χάριν της ειρήνης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )