.

.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ο Δούρειος Ίππος των “χαρισματικών”

Ιστολόγιο ΕΑΕΠίτη "εργάτη" με Ορθόδοξες συνδέσεις και όχι μόνο! Έτσι ώστε να δημιουργείται μια ...άδολη ασάφεια. Τι στο καλό! Αναγεννημένοι είμαστε.

Πεντηκοστιανές ιστοσελίδες με ορθόδοξο προσωπείο.
Πως θα προστατευθεί ο αναγνώστης από τον προσηλυτισμό;
Από το περιοδικό του ”ορθόδοξου” Χαλκιά. Και πλανεμένοι και αποστάτες οι Ορθόδοξοι.

Τελικά είναι Ορθόδοξος ή Αιρετικός;

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από σχόλιο του διαχειριστή της ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ. Ας μιλήσουμε για ...συκοφαντίες λοιπόν.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που με αίτημά μας κατέβηκε από την κεντρική σελίδα της ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ η διαφήμιση του βιβλίου του αιρετικού Χαλκιά. Δεν κατέβηκε όμως αναίμακτα! Δυστυχώς μετά από ένταση και μετά από την πίεση αναγνωστών του ιστολογίου. Ακόμα δε, αιωρείται η άποψη ότι ο Χαλκιάς είναι Ορθόδοξος και όχι αιρετικός. Εμείς σαν πρώην πεντηκοστιανοί γνωρίζουμε. Και οι πεντηκοστιανοί γνωρίζουν…

ο ''ορθόδοξος'' Χαλκιάς στο πεντηκοστιανό κανάλι με αρκετές ομιλίες του...

Οι αμφιβολίες που σπέρνουν οι αιρετικοί ως προς την αληθινή τους ταυτότητα είναι ΒΑΣΙΚΗ τους ΑΡΧΗ! Ειδικά οι Ιεχωβάδες και οι πεντηκοστιανοί ΠΟΤΕ δεν αποκαλύπτουν την αληθινή τους πίστη και μάλιστα παρουσιάζονται με Ορθόδοξο προσωπείο. Έτσι έχουμε αιρετικά ιστολόγια και ιστοσελίδες με …βυζαντινές εικόνες, βυζαντινές γραμματοσειρές, ομιλίες Επισκόπων της Εκκλησίας, άρθρα με απόψεις αρχιερέων αλλά και εγκωμιαστικά πολλές φορές! Η αθλιότητα και ο φασισμός σε πλήρη ανάπτυξη!

ομιλίες του ''ορθόδοξου" Χαλκιά θα βρείτε και στο άλλο ΕΑΕΠίτικο κανάλι...

Ρωτάμε τον απλό πεντηκοστιανό πιστό: Συμφωνεί με αυτές τις κινήσεις των «εργατών» του; Αν όχι, γιατί δεν αντιδρά και δεν διαμαρτύρεται; Γιατί η Ε.Α.Ε.Π στηρίζει τέτοιες προσηλυτιστικές κινήσεις καθώς ψευτοποιμένες της έχουν ιστολόγια που παρουσιάζονται Ορθόδοξα και έχουν παραπλανήσει πλήθος ορθοδόξων ιστολογίων ώστε να τα έχουν στις …συνδέσεις τους; ΜΗΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ “ΜΗ ΜΕΛΟΥΣ” ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;;; Δεν θεωρούν υποχρέωσή τους να δηλώνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ το πιστεύω τους στον ανυποψίαστο επισκέπτη της σελίδας τους; ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙ από το ορθόδοξο προσωπείο;;; Απλά ερωτήματα προς «αναγεννημένους» πιστούς! Θα πάρουμε άραγε απάντηση;

Ιστοσελίδα της ΕΑΕΠ με σύνδεση την σελίδα του Χαλκιά.

Πάμε τώρα στο Κυρίως πιάτο…

Όπως είπαμε ο Χαλκιάς θεωρείται από πολλούς αδελφούς μας Ορθόδοξος και σε αυτό φυσικά, δεν φταίνε όσοι πλανήθηκαν αλλά όσοι δημιούργησαν μια τέτοια εικόνα.

Ο αιρετικός αυτός έχει την ιστοσελίδα ΠΑΤΕΡΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ (Σας θυμίζει τίποτα;;) στην οποία …ελέγχει τις (ορθόδοξες) πλάνες των …αποστατών. Για όσους δεν κατάλαβαν, εμείς είμαστε οι αποστάτες, σύμφωνα με την αστήρικτη συκοφαντία ότι η Εκκλησία αποστάτησεο αιώνα. Δείτε μερικά χαρακτηριστικά όπως τα φωτογραφήσαμε από τις ιστοσελίδες του αλλά και από το περιοδικό του ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΠΙΣΤΗ. τον 4

Η σελίδα του "ορθόδοξου" Χαλκιά σας προτείνει τα δυο πεντηκοστιανά κανάλια για ενημέρωσή σας

Από το περιοδικό ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Για τον Παπαστεφάνου που τόσο αρέσει στους πεντηκοστιανούς δείτε εδώ http://www.egolpion.com/62323995.el.aspx

Το "ορθόδοξο" περιοδικό μας διδάσκει το πανδαιμόνιο της Αζούζα.

Τα δαιμόνια και η λατρεία τους στο "ορθόδοξο" περιοδικό

Πλανεμένη η Εκκλησία σύμφωνα με τον "ορθόδοξο" συγγραφέα

και μυστήρια έχω, διαλέχτεεε...

Για το αν είναι Ορθόδοξος ο εν λόγω συγγραφέας νομίζω βγάλατε τα συμπεράσματά σας. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν μας ενδιαφέρει η πίστη των συνανθρώπων μας αρκει αυτή να μην εκδηλώνεται με δούρειους ίππους και συμβολικές προκαλύψεις άλλων δογμάτων, επειδή αυτό ονομάζεται ΔΟΛΟΣ.

πεντηκοστιανό ιστολόγιο "εργάτη" της αίρεσης με πλήθος πατερικών αναφορών αλλά ΚΑΙ εικόνα !

Εμείς καθυστερησαμε αυτή την ανάρτηση αλλά όχι χωρίς λόγο! Έπρεπε να προετοιμαστούμε πρώτα και να ενημερώσουμε κάποιους Ιεράρχες μας. Περιμένουμε λοιπόν την απάντηση του μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.Ιερωνύμου καθώς και του αγίου πρώην Αττικής για τις ευλογίες που έδωσαν στον φερόμενο ως ορθόδοξο συγγραφέα, για το βιβλίο του… Κάπως έτσι είχε ξεγελαστεί και ο Πατριάρχης μας άλλωστε.

http://egolpio.wordpress.com/2010/03/20/trojan_horse/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )