.

.

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Γκρεμίζουν κτήρια του Λιμενικού προς χάριν τζαμιών

tzamiΣε μια πρωτοφανή όσο και παράνομη ενέργεια, προχώρησε ο «πράσινος» δήμαρχος Χανίων. Συγκεκριμένα, ο (πρώην υπουργός) Σκουλάκης, προχώρησε την Κυριακή (!) 10 Απριλίου 2011, στην κατεδάφιση του κτιρίου του Λιμενικού Περιπτέρου, το οποίο θεωρούσε ότι απέκρυπτε το γειτονικό κτίριο, γνωστό και ως Γυαλί Τζαμί, παλιό τέμενος της οθωμανικής εποχής. Αυτό, χωρίς αν έχει εξασφαλιστεί η προβλεπόμενη άδεια για τις σχετικές εργασίες με βαριά μηχανήματα. Σύμφωνα με πηγές του δημαρχείου, σκοπός της δημοτικής αρχής, είναι αρχικά η «ανάδειξη» του μνημείου, ενώ ακούστηκαν και φωνές για να δοθεί αυτό για λατρευτικούς σκοπούς (!), στους μετανάστες που έχουν μαζευτεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια.
Τη Δευτέρα το απόγευμα, οι αρχιτέκτονες της πόλης, έξαλλοι στην κυριολεξία από την αυθαιρεσία του δημάρχου, ετοίμαζαν εκδήλωση διαμαρτυρίας, της οποίας θα προηγείτο σχετική συνεδρίαση, ώστε να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες. Όπως όμως όλα δείχνουν, οι αριστεριστές, με την ενεργή πολιτική συνδρομή των ΠΑΣΟΚων της πόλης, προσπαθούν να κερδίσουν το πάνω χέρι και να καταστήσουν τα Χανιά «πολυπολιτισμική» πόλη, απ' όπου θα διαγραφεί ο,τιδήποτε ελληνικό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ,ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ,ΗΤΑΝ ΕΠΟΧΗΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ???,Η ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΥΟΜΕΝΟ ???ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.
ΑΛΛΟ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.
Ι.ΑΛΑΤΖΟ.

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )