.

.

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Μετα τη «Θεολογία» και ο «Εφημέριος» σε οικουμενιστική πορεία;

Έχουμε ήδη παλαιότερα τονίσει ότι Το περιοδικό «Θεολογία» μεταβάλλεται σε βήμα των Οικουμενιστών και των «μεταπατερικών» θεολόγων Εκτός όμως από τη «Θεολογία», το επιστημονικό περιοδικό της Εκκλησίας της Ελλάδος, σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται και στο περιοδικό «Εφημέριος» που απευθύνεται κυρίως προς τους κληρικούς της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Κάποια από τα δημοσιευόμενα στα τελευταία τεύχη του «Εφημέριου» έχουν προκαλέσει ήδη την δικαιολογημένη αντίδραση κληρικών που αποστέλλουν Επιστολές διαμαρτυρίας προς το περιοδικό, οι οποίες και δημοσιεύονται σε επόμενα τεύχη.

Τελευταίο κρούσμα της οικουμενιστικής πορείας που φαίνεται να παίρνει το περιοδικό «Εφημέριος» αποτελεί η δημοσίευση στο τεύχος Δεκεμβρίου 2010 Επιστολής παπικού «κληρικού» που αφορά στη Θεία Μετάληψη των μικρών παιδιών. Η δημοσίευση της επιστολής αυτής προκάλεσε την αντίδραση δύο τουλάχιστον κληρικών, ενός ιεροδιακόνου και ενός πρωτοπρεσβυτέρου, των οποίων οι Επιστολές προς τον «Εφημέριο» δημοσιεύτηκαν στο τεύχος Φεβρουαρίου 2011.


Πατήστε για να δείτε τις Επιστολές διαμαρτυρίας των Ορθοδόξων κληρικών αλλά και την δημοσιευθείσα στον «Εφημέριο» επιστολή του παπικού «κληρικού»


Αντιδράσεις για άρθρο παπικού στον Εφημέριο

thriskeftika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )