.

.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Κόπτισσες Χριστιανές “εξισλαμίζονται” με βιασμούς και ηλεκτροσόκ!

Κάιρο (AINA) – Το φαινόμενο της απαγωγής, βιασμού και αναγκαστικού εξισλαμισμού χριστιανών κοριτσιών στην Αίγυπτο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από το χριστιανικό τηλεοπτικό κανάλι “Life TV”, το οποίο εκπέμπει από έξω από την Αίγυπτο έχει σχεδόν 60 εκατομμύρια Αραβόφωνους θεατές στην Αίγυπτο και σε όλο τον κόσμο.

Οι μαρτυρίες των θυμάτων και των οικογενειών τους, ήταν ένα σοκ για πολλούς, συμπεριλαμβανομένων των Αιγυπτίων Χριστιανών, δεδομένου ότι το θέμα είναι ταμπού για τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, “Ο ρόλος μας είναι να εκθέσουμε αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα εγκλήματα αυτά,” είπε ο Rasheed El Maghreby, συντονιστής του προγράμματος.

Το πρόγραμμα προβλήθηκε στα μέσα Νοεμβρίου 2009, και είχε συνέντευξη του κ. Magdi Khalil, που είναι αυθεντία στις κοπτικές υποθέσεις και έχει προβεί σε επιτόπια έρευνα σχετικά με τον καταναγκαστικό εξισλαμισμό των χριστιανών ανηλίκων στην Αίγυπτο. Ο κ. Khalil εξήγησε ότι το φαινόμενο αυτό στη σημερινή του μορφή είναι σχεδόν 40 ετών, και τα περισσότερα από αυτά τα εγκλήματα μεταστροφής, με λίγες μεμονωμένες εξαιρέσεις, διεξάγονται από οργανωμένες συμμορίες εξισλαμισμού ή «μαφία εξισλαμισμού» – όρος που επινοήθηκε από τον ίδιο – οι οποίες χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από το κράτος και υποστηρίζονται από την Κρατική Ασφάλεια.

“Αυτές οι άκρως οργανωμένες συμμορίες διενεργούν συστηματικό σχεδιασμό,” λέει ο Χαλίλ. “Εκτός από τις βίαιες αναγκαστικές απαγωγές, άλλα πλάγια μέσα περιλαμβάνουν γοητεία, παραπλάνηση, ψυχολογική πίεση, οικονομικό πειρασμό, συναισθηματικές σχέσεις που καταλήγουν σε βιασμό και φωτογραφίες που ελήφθησαν για να εκβιάσουν τη μεταστροφή των θυμάτων, και την εξάπλωση φόβου στις καρδιές των οικογενειών τους. Μετατρέπουν την ανήλικη σε ένα συντετριμμένο, ταπεινό, και υποτακτικό πρόσωπο που αφήνεται να παρασυρθεί σ’ ένα δρόμο που θα ήταν αδύνατον να πάρει υπό κανονικές συνθήκες, ή σε μια ατμόσφαιρα οικογενειακής ή νομικής προστασίας, και με την ελεύθερη θέλησή της.”

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα πρόβαλε τρεις περιπτώσεις θυμάτων που έριξαν φως στην τελείως μειονεκτική θέση των πληγεισών οικογενειών απέναντι στη «μαφία εξισλαμισμού», λόγω της πλήρους έλλειψης υποστήριξης, αν όχι συμπαιγνίας, των αρχών.

Η Ingy Adel, 16 ετών τώρα, απήχθη σε ηλικία 12 ετών ενώ πήγαινε στο σχολείο καθώς την αναισθητοποίησαν και την έριξαν σε ένα αυτοκίνητο. «Με πήγαν σ’ ένα δωμάτιο με έναν άνδρα που ονομάζεται Σουλτάν, ο οποίος μου έδεσε τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου και με βίασε,» είπε η Ingy. Τέσσερις άνδρες ακολούθησαν τον Σουλτάν βιάζοντάς την, “καθώς ο κάθε ένας από αυτούς με βίασε ένιωσα ότι ήταν εχθρός τους. Με ξυλοκόπησαν άγρια.” Είπε ότι για έναν ολόκληρο μήνα της έδιναν ναρκωτικά και τη βίαζαν, “περισσότεροι από 50 άνδρες με βίασαν.” Μετά από δύο μήνες και μόνο μέσα από τις προσπάθειες του πατέρα της, βρέθηκε και την έφεραν πίσω στο σπίτι. Όταν κατήγγειλαν την αξιόποινη πράξη στην Κρατική Ασφάλεια ο αξιωματικός την έδειρε για να αλλάξει την κατάθεσή της και να πει ότι έφυγε μακριά από την οικογένειά της με τη θέλησή της. “Μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει τίποτα γι ‘αυτό και δεν θα κάνουν τίποτα, επειδή είμαι Χριστιανή,” είπε με αναφιλητά Ingy (βλ. μαρτυρία).

Ένα άλλο θύμα ήταν η Amal Zaki από τη Mahalla el -Kubra. “Δέχθηκα στο χώρο εργασίας μου ένα τηλεφώνημα, που με ενημέρωσε ότι ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και βρισκόταν στο νοσοκομείο και ήθελε να με δει επειγόντως. Μια συνάδελφος με μπούρκα προσφέρθηκε να με συνοδεύσει. Έξω ήταν ένα αυτοκίνητο γεμάτο σεΐχηδες, και όταν αρνήθηκα να μπω, με έσπρωξαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, και ξύπνησα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο στο Dar el Eftah [Αρχή Ισλαμικής Νομοθεσίας συνδεδεμένης με το Πανεπιστήμιο Al-Azhar]. Ήξερα ότι ήμουν παντρεμένη με κάποιον Ahmed Ramadan, τον εξάδελφο της συναδέλφου μου με τη μπούρκα. Με έδεσε στο κρεβάτι, μετά από τρεις ώρες με πήγαν στο νοσοκομείο με αιμορραγία.” Ο πατέρας της Amal συνέχισε την ιστορία: “Πήγα στην Κρατική Ασφάλεια και με διαβεβαίωσαν ότι θα την πάρουν πίσω, αλλά απλά με κορόιδευαν. Ήξεραν όλοι ήδη πού ήταν ήταν η κόρη μου. Όταν ανέφερα τον Ahmad Ramadan στην αστυνομία, είπε στην έκθεση της αστυνομίας ότι η Κρατική Ασφάλεια του είπε να παντρευτεί την Αμάλ, να την πάει στο Κάιρο για τη μεταστροφή στο Ισλάμ, και μετά από 9 ημέρες να της δώσει διαζύγιο. Παρουσίασε έγγραφα προς τεκμηρίωση των ισχυρισμών του.” Η Αμάλ επεστράφη 9 μήνες αργότερα, αφότου ο πατέρας της κατέβαλε λύτρα στους απαγωγείς της. Αν και ποτέ δεν πήγε στο Al-Azhar για να μεταστραφεί στο Ισλάμ, έχει ακόμη ένα πιστοποιητικό μεταστροφής.

Ένα άλλο περιστατικό περιγράφηκε από έναν χωρικό ο οποίος είπε ότι η κόρη του, που ήταν κάτω των 16 χρονών, απήχθη καθώς πήγαινε στο κοντινό παντοπωλείο. Όταν ανέφερε το θέμα στην αστυνομία, του είπαν ότι προκαλούσε «θρησκευτική σύγκρουση.” Είπε: «Ζήτησα να δω την κόρη μου μόνο για 10 λεπτά, αλλά αρνήθηκαν. Ήμουν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, μέχρις ότου ο αξιωματικός δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ότι είχαν πάρει την κόρη μου μακριά.” Είπε ότι η αστυνομία τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το χωριό. “Η κόρη μου επέστρεψε στο χωριό 3 μέρες αφότου έφυγα. Έχουν καταλάβει το σπίτι μου με τη βία και τώρα η κόρη μου ζει σ ‘ αυτό με το μουσουλμάνο σύζυγό της (βλ. μαρτυρία).

«Αυτό είναι κτηνώδης βία. Όσο είναι προς όφελος του Ισλάμ, όλες οι αρχές συμπράττουν μαζί σαν να είναι ‘ένοπλη εισβολή’. Η Σαρία είναι πάνω από το νόμο και το Ισλάμ πάνω από το έθνος», δήλωσε ο Χαλίλ.

Η τελευταία απάτη που αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της τηλεόρασης είναι ότι μουσουλμανικές συμμορίες που ντύνονται σαν Κόπτες ιερείς, προσφέρουν μια μεταφορά με αυτοκίνητο στα κορίτσια των χριστιανών και στη συνέχεια τα απαγάγουν. “Η Κοπτική Εκκλησία έχει προειδοποιήσει το εκκλησίασμά της να μην βάζουν κάθε άγνωστο πρόσωπο που είναι ντυμένο σαν ιερέας στα σπίτια τους και να μη δέχονται τη μεταφορά με το αυτοκίνητο”, δήλωσε ο Χαλίλ.

Πολλές διεθνείς οργανώσεις έχουν επικρίνει την Αίγυπτο όσον αφορά τον αναγκαστικό εξισλαμισμού των ανηλίκων, μεταξύ των οποίων είναι η Διεθνής Έκθεση Θρησκευτικής Ελευθερίας (International Religious Freedom report) από το 2005 ως το 2009, η Έκθεση της Επιτροπής του Ελσίνκι (Helsinki Commission Report) της 9ης Νοεμβρίου 2006, η Έκθεση του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch Report) της 12ης Νοεμβρίου του 2007, και στις 10 Νοεμβρίου 2009, η Διεθνής Χριστιανική Αλληλεγγύη (Christian Solidarity International) εξέδωσε έκθεση που αναφέρει 25 περιπτώσεις αναγκαστικού εξισλαμισμού ανηλίκων.

Ο Κόπτης Πάπας Shenouda διαμαρτυρήθηκε ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου του 1976, κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια, λέγοντας: “Υπάρχει μια πρακτική να μετατρέφουν κορίτσια κόπτισσες να αγκαλιάζουν το Ισλάμ και να τα παντρεύουν υπό καθεστώς τρόμου με μουσουλμάνους συζύγους.” Απαίτησε τα κορίτσια που απήχθησαν να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

Ο σεΐχης Fawzy al-Zafzaf, πρώην επικεφαλής της επιτροπής του Azhar για το διαθρησκευτικό διάλογο είπε στην εφημερίδα Al-Destoor στις 17 Νοεμβρίου, 2009, ότι δεν αμφισβητεί την ύπαρξη των περιπτώσεων απαγωγών και αναγκαστικού εξισλαμισμού των Κοπτισσών κοριτσιών στην Αίγυπτο. Κάλεσε την κυβέρνηση να παρέμβει για να σταματήσουν οι πράξεις αυτές, με την επιβολή δίκαιων κυρώσεων σε αυτούς που τις διαπράττουν.

Ο Πάπας Shenouda προειδοποίησε κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στις 17 Μαρτίου 2004, ότι έλαβε χιλιάδες επιστολές για απαγωγές των χριστιανών κοριτσιών μέσω ορισμένων ισλαμικών αλυσίδων καταστημάτων, που τα παρασύρουν με το να τους λένε ότι κέρδισαν ένα έπαθλο και πρέπει να πάνε σε έναν πιο πάνω όροφο του κτιρίου για να το πάρουν.

“Οι Χριστιανοί ακτιβιστές που εργάζονται σε περιπτώσεις απαγωγών και αναγκαστικού εξισλαμισμού ξέρουν καλά ποιοι είναι οι οργανισμοί, οι αξιωματικοί Κρατικής Ασφαλείας και οι επιχειρηματίες που υποστηρίζουν τις συμμορίες εξισλαμισμού,” εξήγησε.

Σύμφωνα με την κα Rasha Nour, αρχηγό του οργανισμού Egypt4Christ, ο οποίος ειδικεύεται στις απαγωγές ανηλίκων, η χρηματοδότηση για τους εξισλαμισμούς προέρχεται από ένα οικονομικό δίκτυο δεκάδων εταιρειών, φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και τραπεζών όπως η Τράπεζα της Ισλαμικής Αλληλεγγύης, η Ισλαμική Τράπεζα Φαϊζάλ (Faisal Islamic Bank), η η Ισλαμική Τράπεζα του Ντουμπάι (Dubai Islamic Bank), και ο Οργανισμός Islamic Relief Organization, καθώς και πολλές εταιρείες που δημιουργούνται μέσω του ξεπλύματος χρήματος, και οι οποίες εποπτεύονται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Εξηγώντας τις δυσκολίες στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Χαλίλ δήλωσε: “Δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να συζητήσει αυτό το θέμα, ούτε ο Αιγύπτιος Υπουργός Οικογένειας Mosheera Khattab ούτε κανένα ερευνητικό ίδρυμα, καθώς θα τους πουν «το θέμα αυτό ανήκει στην Κρατική Ασφάλεια, η οποία διαχειρίζεται το Κοπτικό Χαρτοφυλάκιο όπως θέλει». Δεν βλέπει να υπάρχουν προοπτικές για οποιαδήποτε βελτίωση σε σχέση με το κοπτικό χαρτοφυλακίου πριν να το πάρουν από την Κρατική Ασφάλεια και το διαχειριστούν ως πολιτικό ζήτημα.

Ο Χαλίλ κατηγόρησε ως συνένοχο το αιγυπτιακό κράτος, με τις εκτελεστικές, νομοθετικές και δικαστικές αρχές του.

Ο ρόλος της Κρατικής Ασφαλείας είναι εμφανής και ζωτικής σημασίας σε όλες τις περιπτώσεις απαγωγής: “Ξέρουν που είναι τα κορίτσια, και αποκρύπτουν πληροφορίες από τις οικογένειές τους.”

Παρά την ύπαρξη νόμων στην Αίγυπτο που καθορίζουν ως κατώτατο ορίο ηλικίας για την μεταστροφή στο Ισλάμ τα 21 έτη, και απαγορεύουν από νομική άποψη τον γάμο ενός κοριτσιού ηλικίας κάτω των 18 χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα του, “θα βρείτε ακόμη fatwas (θρησκευτικά διατάγματα) που εκδίδονται για να δικαιολογήσουν αυτές τις εγκληματικές ενέργειες, “λέει ο Χαλίλ.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Fatwa του Al-Azhar, σεΐχης Αμπντουλάχ Mogawer, μιλώντας στο Αλ-Arabya-net δικαιολόγησε το γάμο δύο ανήλικων κοριτσιών χριστιανών (15 και 17 ετών, όταν απήχθησαν) λέγοντας ότι αποδέχονται τον εξισλαμισμό στην ηλικία των 16. “”Σύμφωνα με τη Σαρία, το βασικό κριτήριο για να είναι έγκυρος ο γάμος για το κορίτσι είναι το να έχει φτάσει στην εφηβεία, δεν συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη ηλικία. Η Άισα παντρεύτηκε [ολοκλήρωσε το γάμο της, δηλ. έκανε σεξ με] τον Προφήτη στην ηλικία των 9. Μερικά κορίτσια μπορούν να φθάσουν στην εφηβεία στα 14 ή 15 χρόνια τους, ανάλογα με τη σωματική τους ανάπτυξη», δήλωσε ο Mogawer.

«Παρά τη διεθνή και τοπική καταδίκη, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα γι ‘αυτό από το κράτος. Είναι μεγάλη ντροπή για την αιγυπτιακή κυβέρνηση να είναι συνεργός σε αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”, σχολίασε ο Χαλίλ.

Ορίστε και αποσπάσματα εκπομπής με τις μαρτυρίες. Στο πρώτο, που έχει και αγγλικούς υπότιτλους, θα δείτε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες για την απαγωγή της Αμάλ. Η κοπέλα βρισκόταν αιχμάλωτη με άλλες χριστιανές και τους έκαναν μέχρι και ηλεκτροσόκ! Της έβγαλαν πιστοποιητικό μεταστροφής στο Ισλάμ και μέχρι τώρα την καταμετρούν ως μεταστραφείσα και όχι ως χριστιανή!

Αφού γνωρίζετε όλα αυτά, δείτε και ένα βίντεο όπου δύο πρώην Κόπτισσες Χριστιανές διαβεβαιώνουν ότι μεταστράφηκαν στο Ισλάμ με τη θέλησή τους και δεν θέλουν να βγαίνει η μητέρα τους στην τηλεόραση (al-Hayt TV) και να λέει ότι τς απήγαγαν. Προσέξτε τον κλειστό χώρο όπου τραβήχτηκε το βίντεο, τα μάτια των κοριτσιών που είναι σαν να έχουν πάρει φάρμακα, το πώς τραυλίζουν και κομπιάζουν, και τη νευρική κατάπτωση της πρώτης που ξεσπάει σε κλάματα. Ο μουσουλμάνος που ανέβασε το βίντεο προφανώς καταλαβαίνει ότι η κατάσταση των κοριτσιών θα κινήσει υποψίες, κι έτσι σημειώνει στην περιγραφή του βίντεο ότι “αυτά τα δυο κορίτσια είναι κουρασμένα, όπως πολλοί από τους Κόπτες που με τη θέλησή τους ασπάστηκαν το Ισλάμ, από τους εξτρεμιστές Κόπτες που τους θέλουν πίσω στον Χριστιανισμό… Ζητάνε προστασία…” Και όπως είναι φυσικό, λογοκρίνει τα σχόλια που του χαλάνε τη σούπα! Είμαστε σίγουροι ότι ακόμα κι αν αυτά τα δυο κορίτσια βρεθούν και σωθούν, το βίντεο αυτό δεν θα κατέβει και οι αφελείς μουσουλμάνοι θα εξακολουθήσουν να σχολιάζουν από κάτω “μπράβο, πολύ καλά κάνατε και ήρθατε στην αληθινή πίστη” κ.α.

Παρακαλούμε όσους Χριστιανούς διαβάζουν αυτές τις γραμμές να προσευχηθούν για τη σωτηρία αυτών των κοριτσιών και κάθε Χριστιανής και μη, που πέφτει θύμα αυτών των εγκληματιών.

Κάθε φορά που ακούτε ότι αυξάνονται οι πιστοί του Ισλάμ, να ξέρετε ότι αυτοί που σας παρουσιάζουν τους αριθμούς αύξησης καταμετρούν μέσα σε αυτούς, εκτός από τα παιδιά που κάνουν οι ήδη Μουσολμάνοι και τους αφελείς Δυτικούς που ασπάζονται το Ισλάμ ξεγελασμένοι από το ψεύτικο πορτρέτο που τους πουλάνε, και τα κορίτσια θύματα των καταναγκαστικών εξισλαμισμών στην Αίγυπτο και την Ινδία κ.α.

Και μια παρατήρηση: Η Χριστιανή που όταν ήταν 12χρονη απήχθη και βιάστηκε πό 50 άνδρες, είναι μαζί με την οικογένειά της που τη βοηθά όπως μπορεί και της παρέχει ψυχολογική στήριξη. Το ίδιο ισχύει και για όσα άλλα θύματα της εγκληματικής “μαφίας εξισλαμισμού” επιστράφηκαν στις οικογένειές τους, καθώς όλα έχουν βιαστεί κι όλα προέρχονται από οικογένειες Αράβων. Αν είναι αλήθεια οι ισχυρισμοί των μουσουλμάνων απολογητών ότι οι “φόνοι τιμής” απαντώνται σε όλους τους Άραβες και όχι μόνο στους Μουσουλμάνους, γιατί οι Χριστιανοί αυτοί Άραβες φροντίζουν τις κόρες τους και δεν τις σκότωσαν, όπως κάνουν με τις βιασμένες συγγενείς τους οι Ιορδανοί κι άλλοι Μουσουλμάνοι;

Και μην ξεχνάτε… Στο Ισλάμ δεν υπάρχει καταναγκασμός στη θρησκεία! Σύντομα θα δημοσιεύσουμε μαρτυρία πρώην Ισλαμιστή που θα μας το αποδείξει, καθώς αφηγείται με λεπτομέρειες πώς αυτος και η παρέα του “εξισλάμιζαν” Χριστιανές στην Αίγυπτο, με το αζημίωτο… Μείνετε συντονισμένοι.



http://greekmurtadeen.wordpress.com/2010/02/18/copts-electrocuted/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )