.

.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΜΜΕ: οι βιομηχανίες του σκότους



Αποτελεί πλέον κοινοτυπία να μιλάμε για τη δικτατορία του σκότους και της προβοκάτσιας των ΜΜΕ

Αυτή η μακάβρια δικτατορία του σκότους δίνει το στίγμα της νεοταξικής βαρβαρότητας και της κακουργίας των μαφιών του χρήματος.
Αυτά λοιπόν τα θηριώδη όργανα της Κόλασης, με κυνισμό χωρίς ιστορικό προηγούμενο, κατηγορούν, ως «σκοταδιστική» την Ορθόδοξη Εκκλησία!!!
Όταν, βεβαίως, οι δικτάτορες του σκότους και της παραπληροφόρησης, της ψευτιάς και της απάτης, σε κατηγορούν, ως «σκοταδιστή», αυτό αποδείχνει, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι είσαι φως και λάμψη αλήθειας…
Όταν οι πόρνες του σύγχρονου σκοταδισμού κατηγορούν την Ορθόδοξη Εκκλησία, ως «σκοταδιστική», αυτό σημαίνει πολύ απλά: Η Ορθοδοξία είναι φως, φλόγα αλήθειας.

Να, γιατί συκοφαντούν, με τέτοιο θηριώδες μένος την Ορθοδοξία και της έχουν κηρύξει ανελέητο πόλεμο.

Και είναι τέτοιο το υστερικό μένος του σκοταδισμού των ΜΜΕ που τη λαοθάλασσα στην Πλατεία του Συντάγματος εναντίον της «Κάρτας του Πολίτη», όχι απλώς την «έπνιξαν» και την εξαφάνισαν κυριολεκτικά, αλλά επιχείρησαν, αδέξια μέσα στον πανικό τους, και να τη συκοφαντήσουν με τις γελοιότητες περί 100 ή 200 ατόμων, καθώς και τις άλλες αθλιότητες περί «παραθρησκευτικών» οργανώσεων!!!

Χιλιάδες λαού, όλων των κοινωνικών κατηγοριών και όλων των ηλικιών, πλημμύρισαν το Σύνταγμα και τα ΜΜΕ δεν έβγαλαν τσιμουδιά. Απλώς τα πιο ξεφωνημένα στις διαστροφικές παραφιλολογίες και στις «εκροές» των κοπράνων, μίλησαν για 100 ή 200 άτομα…

Πενήντα χιλιάδες υπογραφές (πολλαπλασιάζονται σε ρυθμούς γεωμετρικής προόδου) έχουν δηλώσει την κάθετη εναντίωσή τους στην αποτρόπαιη ρουφιανιά της Κάρτας του Πολίτη, ΚΑΙ οι πασίδηλοι ρουφιάνοι των ΜΜΕ δεν έχουν βγάλει κιχ…

Και μόνο αυτή η δικτατορική αυθάδεια του σκότους των ΜΜΕ αποδείχνει τον καθεστωτικό τρόμο από το κίνημα της «Κάρτας του Πολίτη».

Το ποιο ΚΙΝΗΜΑ, λοιπόν ΤΡΕΜΕΙ το καθεστώς φαίνεται με απλές συγκρίσεις από τη στάση των ΜΜΕ…

Αυτά για τους «σπινθηροβόλους» κομπάρσους που ψάχνουν με το φανάρι κάποια παράγραφο στον Τύπο να τους κτυπάει, καταπίνοντας του ύμνους ΣΥΝΟΛΙΚΑ του καθεστώτος…

Το «Κλασσικοπερίπτωση» γράφει:

Τα κανάλια της ειδικής φορολογικής μεταχείρισης δηλαδή αυτές οι πολυπλόκαμες και ...πολυδραστήριες εταιρείες οι οποίες έχουν απο το κράτος και τις τράπεζες "ειδική μεταχείριση" , εκτίμησαν ότι η χθεσινή συγκέντρωση αφορούσε σε μια παρεϊτσα 100 ατόμων που είπαν να πάνε να λύσουν τα "ψυχολογικά" τους προβλήματα στην πλατεία του Συντάγματος.

Το Alter δηλαδή το κανάλι της υπεύθυνης και "σοβαρής" αριστεροδέξιας ενημέρωσης
που παρουσίασε ρεπορτάζ απο την συγκέντρωση ,δυστυχώς έστειλε δημοσιογράφο που ή έχει βαριά μυωπία ή το πιθανότερο δεν μπορεί να μετρήσει χωρίς τηνχρήση των δακτύλων του.

Αφιερώνουμε τις παρακάτω φωτογραφίες ειδικά στο Alter και του ευχόμαστε όταν θα παρουσιάσει πολιτικές δημοσκοπήσεις να έχει θεραπευθεί απο αυτά τα σοβαρές δημοσιογραφικές "ασθένειες".

Ανοίξτε για να δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/02/100.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5378

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )