.

.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Εκδίωξη μοναχών και του επισκόπου Αρτεμίου από το Κόσσοβο

Το video δείχνει πως η αλβανική αστυνομία, κατόπιν της προσκλήσεως από τον επίσκοπο Θεοδόσιο, έδιωξε τις μοναχές από τη μονή Devine Vode. Αυτός είναι ο τελευταίος αίσχος, η Ορθόδοξη Μητρόπολη να καλεί την μουσουλμάνικη εχθρική αστυνομία να διώχνει τους μοναχούς από τα μοναστήρια!

Οι περισσότεροι αστυνομικοί είναι πρώην ουτσεκάδες, που πριν από μερικά χρόνια έδιωχναν τους Σερβους από το Κόσοβο. Μετά μπήκαν στην αστυνομία KPS, και στο πογκρόμ τον Μάρτιο 2004, ως αστυνομικοί πλέον, βοηθούσαν στην εκρίζωσι του σερβικού λαού και της σερβικής πνευματικής κληρονομίας. Η Μητρόπολη αρνείται ότι κάλεσε την αλβανική αστυνομία να διώχνει τους μοναχούς, ενώ ο αξιωματικός της αλβανικής αστυνομίας δήλωσε ρητά πως η αστυνομία του Κοσόβου ήρθε μετά από τη πρόσκληση της Μητροπόλεως (http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/98138/Na-Artemija-poslati-specijalci).

Αυτός είναι ένας από τους στόχους της διώξεως του Αρτεμίου - να φύγει και ο μοναχισμός από το Κόσοβο. Έδιωξαν π.χ. 20 μοναχές από το μοναστήρι Devine Vode για να μείνει το μοναστήρι άδειο, με έναν μόνο μοναχό.Το ίδιο συνέβη και με άλλα μοναστήρια



http://thriskeftika.blogspot.com/2010/11/blog-post_23.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ !

«Δεν έχω διαχωριστεί από κανέναν. Είμαι ενωμένος με τη Μία, Αγία και Αποστολική Εκκλησία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )