.

.

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

"Να πάτε τον Γερμανό Φούχτερ στο Δίστομο"

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
Παρατηρήστε την απόλυτη παγωμάρα που επικρατεί:Ο Πάνος  Καμμένος επιτέθηκε  σε δραματικό τόνο στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι δέχθηκε "στρατιωτικό διοικητή ένα Γερμανό, κολλητό της κ. Μέρκελ".
"Είμαστε στην Bουλή των Eλλήνων και είπε νωρίτερα ο κ. Παυλόπουλος ότι θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που δέχεται να ορίζει η γερμανίδα καγκελάριος στρατιωτικό διοικητή τον κ.Φούχτερ! Ο κ.Φούχτερ θα είναι ο κολλητός της κας Μέρκελ που θα ελέγχει την χώρα μου! Την πατρίδα μου!"
Και συνέχισε:
"Εδώ υπάρχει ελληνική σημαία. Να πάτε στο Δίστομο και να πείτε στους κατοίκους του και στους απογόνους των σφαγιασθέντων ότι βάλαμε τον Γερμανό Φούχτερ ως υφυπουργό".
Φράση που είχε αναφέρει και στον λογαριασμό του στο Twitter.
Μάλιστα, ο ανεξάρτητος βουλευτής το Σάββατο στην ομιλία του στην Βουλή, έκανε λόγο για "κυβέρνηση-έκτρωμα" που έχει ένα και μοναδικό σκοπό: "την παράδοση της χώρας στους δανειστές της".
Κατέκρινε τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι "κάνουν αντιπολίτευση συμπολιτευόμενοι ή μάλλον, κάνουν συμπολίτευση αντιπολιτευόμενοι", κάτι που χαρακτήρισε "παράλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )