.

.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Το «όνειδος» του χαφιεδισμού: Η «αρετή» των ανδρεικέλων!!!


ΦΩΤΟ: Από "ΤΟΓΡΕΚΙ"

Δεν θα μπορούσε ένα καθεστώς καταρρέοντος δωσιλογισμού να μη νομιμοποιήσει τη ρουφιανιά και να μην ανακηρύξει επίσημα το χαφιεδισμό σε πολιτική αξία και αρετή.
Κάποτε αποτελούσε «όνειδος» να είσαι ρουφιάνος και «καρφί». Σήμερα, το παρασιτικό απόστημα του νεοταξικού δωσιλογισμού (καθεστώς ΠΑΣΟΚ) έχει ανακηρύξει το «όνειδος» σε υπέρτατη πολιτική, επαγγελματική και ηθική αξία.
Σήμερα η έμμισθη υποτέλεια στους ποικίλους «νταβάδες» αποτελεί «χρυσοφόρα» ανταλλακτική αξία. Στην πυραμίδα αυτών των «αξιών» υψηλότερη θέση έχει εκείνος που διαθέτει και μεγαλύτερη «εμπορική», πολιτική ή επαγγελματική αξία στην κλίμακα του «ονείδους».


Είναι φυσικό, λοιπόν, σε ένα τέτοιο παρασιτικό πολιτικό καθεστώς, υπαλληλικό των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ και η «ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ» να αποτελούν χρυσοφόρα «ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ».

Ανάλογες είναι και οι ηθικές τους «αξίες» και «αρετές»: Η δειλία, το ψέμα, η απάτη, το γλείψιμο, η εξαγορά ανθρώπων, η έμμισθες πένες και φωνές, ο λακεδισμός, ο ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ και CIA…

Το ιδιαίτερο, ωστόσο, που χαρακτηρίζει το «εκσυγχρονιστικό» πασοκικό κράτος και παρακράτος είναι ότι προώθησε ανενδοίαστα τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του «ονείδους»: Όλων ων «αξιών» της καθεστωτικής υποτέλειας και του δωσιλογισμού. Φυσικά και του χαφιεδισμού.

Ο σημιτικός τρομονόμος ήταν η πρώτη ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ του χαφιεδισμού.

Αυτός ο μακάβριος πασοκικός νόμος ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΣΕ την πολιτική ζωή, θεσμοθετούσε την κατασκευή ενόχων και μαρτύρων και ανήγαγε το «κάρφωμα» σε υπέρτατη πολιτική αξία.

Με άλλα λόγια:
Ανήγαγε το Ποινικό Δίκαιο σε ΡΥΘΜΙΣΤΗ της πολιτικής μας ζωής και ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΣΕ την άσκηση ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ από τις διωκτικές αρχές και τις μυστικές υπηρεσίες. Δηλαδή από τα δίκτυα της δολοπλοκίας, των συνωμοσιών, του ψεύδους και των κατασκευών πολιτικών ενόχων και μαρτύρων.

Σήμερα η κυβέρνηση των ανδρεικέλων ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ τις μακάβριες διατάξεις του τρομονόμου σε όλη την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ζωή.

Σήμερα, προκλητικά και ξετσίπωτα, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ το «κάρφωμα» και το χαφιεδισμό σε όλες τις οικονομικές και κοινωνικές σχέσεις.


Ο οιοσδήποτε θα μπορεί με ένα τηλεφώνημα ή ηλεκτρονικά ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, να «καρφώνει» οποιονδήποτε, παρέχοντας πληροφορίες για φοροδιαφυγή, οικονομικά εγκλήματα πάσης φύσεως κ.λπ.

Με ένα πενταψήφιο νούμερο, το 11012 για τους μη χρήστες κομπιούτερ και ένα e-mail το fpccu@hellenicpolice.gr, η νεοσύστατη Οικονομική αστυνομία θα «δέχεται» καταγγελίες για φορολογικές παραβάσεις, παράνομες ενέργειες κ.λπ…

Και όπως και στο σημιτικό τρομονόμο έτσι και εδώ εξασφαλίζεται η ΑΝΩΝΥΜΙΑ και η ΑΣΥΛΙΑ του ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ!!!!!

Με τέτοια «ρουφιανο-ασυλία» οι πάντες θα βρίσκονται στο έλεος όχι μόνο κάθε νοσηρού «καρφιού», αλλά κυρίως στο ΕΛΕΟΣ των διωκτικών αρχών (οικονομικής αστυνομίας), στο ΕΛΕΟΣ κάθε συνωμοσίας και κατασκευής του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών…

Όταν καταρρέει ένα καθεστώς προσπαθεί να διασωθεί με την ανάθεση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ στις διωκτικές αρχές, στο παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες, με το ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ χαφιεδισμό…

Η σηπτική αποσύνθεση του πασοκικού καθεστώτος είναι τόσο προχωρημένη που καταφεύγει, μέσα στους σπασμούς της πτώσης του, σε τέτοια μέσα ολοκληρωτικής σχιζοφρένειας:
Νομιμοποιεί το γενικευμένο χαφιεδισμό και τον διαλαλεί σαν σύγχρονη οικονομική, κοινωνική και πολιτική «αξία»!!!

ΤΙΠΟΤΕ, όμως, δεν μπορεί να σώσει του δωσίλογους καταστροφείς της Ελλάδας, τους δολοφόνους του ελληνικού λαού και τους δολοφόνους των λέξεων και εννοιών…



resaltomag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )