.

.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Παγκόσμια πρώτη για το τσιπάκι λοιπόν… εκεί που οι άνθρωποι λογίζονται “σκουπίδια” και βασιλεύει ο “αντίχριστος*” - Κυριολεκτικά


Αναμενόμενο ότι ο πλανητικός φασισμός θα έκανε και το τεχνολογικό του άλμα στην καρδιά της θηριωδίας. Εδώ και λίγες ημέρες, χωρίς κανένας από την “πολιτισμένη” δύση να δώσει δεκάρα, οι γυναίκες – αντικείμενα της Σαουδικής Αραβίας είναι τα πειραματόζωα. Εάν οποιαδήποτε γυναίκα επιχειρήσει να περάσει τα σύνορα, ο “κηδεμόνας” της, ενημερώνεται με SMS στο κινητό του τηλέφωνο!

Χωρίς καν να χρειάζεται κάποια αίτηση από τον αφέντη. Αυτόματα ενεργοποιήθηκε αυτή η νέα εξευτελιστική διαδικασία, που δίνει την εφιαλτική διάσταση στην επερχόμενη “νέα τάξη”.

Ήταν το κατάλληλο μέρος. Εκεί που η ζωή της γυναίκας είναι άνευ αξίας. Η γυναίκα απαγορεύεται ακόμα και να οδηγεί, ούτως ή άλλως απαγορευόταν και να ταξιδέψει εάν ο “αφέντης” δεν υπέγραφε το περιβόητο κίτρινο χαρτί, την άδεια ταξιδίου δηλαδή.

Η φρικτή αυτή πραγματικότητα έγινε γνωστή από τον ίδιο τον σύζυγο γυναίκας, όταν επιχείρησαν να συνταξιδέψουν εκτός χώρας. Τότε έκπληκτος ο σύζυγος είδε SMS στο κινητό του που τον ενημέρωνε ότι η γυναίκα του “ετοιμαζόταν να βγει εκτός συνόρων”!!

Όταν το θέμα πήρε διαστάσεις από την γνωστή ακτιβίστρια που “τόλμησε” να απαιτήσει το δικαίωμα στην οδήγηση, την Manal Al Sharif, οι αρχές παραδέχτηκαν την ύπαρξη του νέου προγράμματος, δίνοντας μάλιστα την ανάλογη κτηνώδη εξήγηση:

Το κάναμε, επειδή πριν λίγο καιρό μία γυναίκα έφυγε από την χώρα επειδή ασπάστηκε τον Χριστιανισμό!! Γεγονός βεβαίως που τιμωρείται με θάνατο. Εμ τι σόι “Αντίχριστοι” θα έφερναν το τσιπάκι;

Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση, η γυναίκα δεν ασπάστηκε τίποτα, αλλά δραπέτευσε από τον σαδιστή σύζυγο της για να γλιτώσει την ίδια της την ζωή. Με αποτέλεσμα ο “αφέντης” να διαμαρτυρηθεί στις αρχές και να συκοφαντήσει μάλιστα δύο κακομοίρηδες Λιβανέζους ως “ηθικούς αυτουργούς που την προσηλύτισαν και τώρα σαπίζουν στην φυλακή…

Αυτή την τραγική ιστορία εκμεταλλεύθηκαν οι ισλαμοφασίστες για να “περάσουν” αυτό το μέτρο – εφιάλτη για την ανθρωπότητα. Και στα δυτικά ΜΜ”Ε”, άχνα.

Το ότι οι ισλαμοφασίστες στην Συρία εισηγήθηκαν πριν καν πάρουν την χώρα στα νύχια τους, να απαγορευθεί το δικαίωμα οδήγησης σε γυναίκες, είναι ενδεικτικό του τι έρχεται και τι πρέπει να γκρεμίσουμε με νύχια και με δόντια.

Διαβάστε και το ρεπορτάζ του Al Arabiya.

*What is the punishment for practicing Christianity in Saudi Arabia?

Answer:

Saudis face the death sentence and expatriate Christians can face beatings, imprisonment and deportation. (Wiki-answers)

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )