.

.

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ!

Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν η επιλογή του κ. Μπαμπινιώτη, γνωστότατου και δημοφιλούς καθηγητή γλωσσολογίας και πρώην Πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών στο Υπουργείο Παιδείας, στην θέση της ανελλήνιστης (ούτε καν ελληνόφωνης) και οικτρά αποτυχημένης νεοταξίτισσας Άννας Μπίλντερμπεργκ Διαμαντοπούλου (η οποία όμως...βολεύτηκε αλλού, με περισσότερο μάλιστα "φαί")!

Ο νέος Υπουργός είναι γνωστός για τους αγώνες του υπέρ της ελληνικής γλώσσας, για τον φλογερό πατριωτισμό του και την Ορθόδοξη πίστη του!

Εκτός από το ενδεικτικό βίντεο στο τέλος της ανάρτησης όπου μιλάει για τους Τρεις Ιεράρχες, μπορείτε να διαβάσετε εδώ και τη γνώμη του ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, θέμα πολύ λεπτό στο οποίο η νεοεποχίτικη σιωνιστική προπαγάνδα καλά κρατεί. Λέει μεταξύ άλλων ο καθηγητής:

Σ' αυτόν τον τόπο, πρέπει να σας το πω και το ’χω ξαναπεί, υπάρχει ένα μίσος και μία ανεξήγητη εχθρότητα απέναντι σ' ένα μεγάλο κομμάτι της πνευματικής και γλωσσικής μας ιστορίας, από την περίοδο την μετακλασική μέχρι τον νέο Ελληνισμό. Δηλ. δεν αγαπάμε το Bυζάντιο, δεν αγαπάμε την περίοδο της Kοινής και του Eυαγγελίου, σαν αυτά να είναι ξένα. Aλλά εδώ διαπράττουμε το εξής ολέθριο έγκλημα: εάν ο Ελληνισμός είναι μόνο η αρχαιότητα και ο νέος Ελληνισμός, τότε έχουμε όχι συνέχεια αλλά έχουμε ένα τεράστιο χάσμα 12-13 αιώνων στην Iστορία μας, που θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να μας έχει συμβεί. Eυτυχώς ιστορικά δεν μας συνέβη ποτέ. Yπάρχει μία συνέχεια. Oι Έλληνες μιλούσαν πάντοτε αυτή τη γλώσσα, έγραφαν μ' αυτή τη γλώσσα κι εμείς ερχόμαστε εκ των υστέρων και αυθαίρετα λέμε «έξω η γλώσσα του Eυαγγελίου, έξω η γλώσσα των Πατέρων, έξω τα κείμενα του Bυζαντίου».

Παρότι η γνώμη μας για την ψευτοκυβέρνηση Παπαδήμου παραμένει αρνητικότατη και χρειάζονται άμεσα Εκλογές, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η συνταγματική νομιμότητα, η είδηση της ανάληψης του κρίσιμου Υπουργείου Παιδείας από έναν αξιόλογο Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό, μας γεμίζει χαρά!

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο του!


hellas-orthodoxy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )