.

.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΡΟΚ

Η λίστα με τα ονόματα συγκροτημάτων και τραγουδιών που έχουν ερμηνευτεί με σατανιστικό περιεχόμενο είναι ατέλειωτη.
1) Οι W.A.S.P. σε μια συναυλία ήπιαν αίμα από ανθρώπινο κρανίο.
2) Ο Ozzy Osbourne έκοψε με τα δόντια του το κεφάλι μιας ζωντανής νυχτερίδας πάνω στη σκηνή και έφαγε ένα ζωντανό περιστέρι. Αργότερα είπε ότι του είχαν πει ότι θα είναι ψεύτικα και τα δύο για να δεχτεί να το κάνει.
3) Οι Slayer θεωρούνται από τα πιο «σατανιστικά» συγκροτήματα. Προσωπικά η μουσική τους μου αρέσει αρκετά. Όταν όμως ακούγονται φράσεις όπως "I keep the Bible in a pool of blood so that none of its lies can affect mea€ δεν μπορώ να μην σκέφτομαι ότι το παρακάνουν λίγο. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν κάποιοι που επηρεάζονται (πχ κάποιοι fans τους θυσίασαν μια κοπέλα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες από κάποιο τραγούδι τους)
4) Οι AC/DC : για κάποιους σημαίνει Against Christ / Devil's Children αν και οι ίδιοι το ερμηνεύουν ως Alternating Current / Direct Current (εναλλασσόμενο / συνεχές ρεύμα) και οι Black Sabbath (από την λέξη "Σάββατα" που είναι τελετές μαύρης μαγείας). Οι ίδιοι λένε ότι το πήραν από μια ταινία τρόμου εκείνης της εποχής. Ποιος τους ακούει όμως;
Άλλα συγκροτήματα που θεωρούνται «σατανιστικά» είναι : Iron Maiden, Metallica, Led Zeppelin (με το τραγούδι stairway to heaven — αν καταλάβετε γιατί πείτε μου και μένα), Metallica, Sex Pistols, Rolling Stones (με το τραγούδι "sympathy for the devila€), Queen, Eagles, o Alice Cooper, o Marilyn Manson κ.α. Κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούν στα εξώφυλλα των CD και στα video clip τους σατανικά σύμβολα, σκηνές ανθρωποθυσιών, μαύρες λειτουργίες, σατανικές αναπαραστάσεις, την πυραμίδα (στην Αιγυπτιακή θρησκεία είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την μετεμψύχωση), το σύμβολο Μπαθομέτ (με το κεφάλι του τράγου συμβολίζει τον Σατανά και υπάρχει στο εξώφυλλο της Σατανικής Βίβλου), το πεντάκτινο αστέρι ή πεντάλφα, το εξάκτινο αστέρι ή εξάλφα (συμβολίζει τη λευκή και τη μαύρη μαγεία), τον αντεστραμμένο σταυρό κ.α.
Τέλος, στο βιβλίο δηλώνεται ξεκάθαρα ότι προβλήματα στην υγεία των νέων μπορούν να αποδοθούν στη ροκ μουσική και... η Μαρινέλλα είναι και αυτή σατανίστρια! (όχι που θα ξέφευγε). Ο λόγος; «Στο τραγούδι που λέει "κι ύστερα μα δεν υπάρχει ύστερα" υποστηρίζεται ότι ακούγεται ολοκάθαρα στην ανάποδη ακρόαση "Ο Σατανάς ζει, ο Σατανάς μας ζει...".»
"What you need to know is that a true Satanist will tell you that all music is Satanic, every single note."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)

Ακούστε  ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε  κλίκ στην εικόνα)
(δοκιμαστική περίοδος )